LashLift

Length, Volume and Lift – LVL er et unikt vippeløftsteknikk som løfter/bøyer dine egne vipper uten vippeextensions. Effekten er perfekt for deg som har dårlig tid på morgenen, ønsker å se opplagt ut eller de som ønsker å se yngre ut! Vippene virker lengre og det åpner blikket. Den innovative teknikken benyttes det silicon-form sammen med profesjonelle produkter til å skånsomt løfte/bøye dine vipper. Vi kan i samme sleng farge vippene dine, så da kan du føle deg vakker til enhver tid!

Hvor lenge varer resultatet?
Etter en LVL behandling, vil vippene være bøyd fra ca.5 uker eller mer, men dette er helt individuelt, avhenger av hvordan vippene dine i utgangspunktet er og ikke i det minste hvordan du selv behandler dine egne vipper for å vedlikeholde resultatet og kvaliteter på dine egne vipper. Man skal heller ikke overstimulere sine vipper, derfor er det ikke nødvendig med ny behandling før etter at det gått 6 uker.Hvem trenger en slik behandling?

Denne behandlingen er perfekt for deg som:

  • har tynne og rette vipper
  • ønsker et mer naturlig blikk
  • ønsker å droppe mascara eller vippetang
  • ønsker å se opplagt og våken ut
  • ønsker å se yngre ut
  • Hvor mye koster LVL – Vippeløft?

LVL Vippeløft koster kr 800,-
Farging av vipper i behandlingen koster kr 200,- i tillegg
Bruk LVL moisturising serum for å forsegle fuktigheten i vippene dine og holder dem sunne og friske kr 375,-

Etterbehandlingsråd:
Det er viktig at det ikke kommer noe form for fuktighet på vippene de første 24 timene, du skal derfor unngå vann, steambath, mascara, øyekrem, sminkefjerner, el.
Ikke gni deg i øyet ( gjelder de første 24 timene)

Det er viktig at du pleier vippene dine, spesielt den første uken etter behandlingen. Dette kan også være avgjørende for fuktighetsnivået og kvaliteten på vippene dine. Vi anbefaler LVL moisturising serum.
Husk å bruk en tørr vippekost og gre vippene dine oppover daglig.
Vi anbefaler en ny behandling etter 6 uker.
Ja jeg vil bestille kurs