volumvipper blink beauty oslo

Kurs volumvipper 3D

Blinklash-stylist-kurs
Vi tilbyr kurs i volumvipper. Dette kurset er for de med mer erfaring. Kurset legges opp med trening og informasjon om teknikkene og de forskjellige vippene som brukes.

Alle vippene er svært lette og tynne og må behandles på en spesiell måte.
Teknikken er komplisert og må læres av trente instruktører.
Kursene starter kl.10:00 og er ferdig ca.18:00.

Pris for 1 dag opplæring Kr. 4990,-

Ja jeg vil bestille kurs

Kontakt oss for informasjon om våre kurs i vippeextensions, volumvipper og bryn. Opplæringen vil kvalitetssikre deg til å bli en suksessrik spesialist på dette feltet. Vippeextensions har blitt en egen nisje i skjønnhetsbransjen. Den hurtigvoksende etterspørselen har gjort at behandlingen har gått fra å være for spesielt interesserte til å bli et must for alle. Kundene står nå i kø, bokstavelig talt.

Trude Simensen har jobbet med dette siden 2005, da det kom til Norge, så vi har mye erfaring med hva som er bra av produkter.

Vi ønsker at du skal utvikle ferdigheter til å gjøre både deg og dine kunder fornøyde med et blikkfangende resultat.

For å oppnå dette er det viktig med en grundig og god opplæring. Grunnlegger av Beauty Norway -Nå Blink Beauty Clinic, Trude Simensen, vil personlig gi deg opplæringen og oppfølgingen som skal til for at du skal oppnå den høyeste ekspertise innen fagfeltet. Kurset består av både teori og praktisk arbeid.

Flere nyttige sider