Brasiliansk voks

bikini wax
Brasiliansk voksing er en skjønnhetsbehandling som innebærer bortvoksing av kjønnshår med voks eller sukkermasse. I motsetning til intimbarbering fjernes hårene samt hårroten og er en av flere epilasjons metoder.

Selve behandlingen
Ved bruk av voks påføres varm tyktflytende voks med en tresparkel. Når voksen ble kald og fast fjernes den med et rykk. Skulle det forbli enkle hår fjernes de med pinsett etterpå. I motsetning til den klassiske behandling med varm voks brukes spesialvoks som fjernes uten stoffstriper. Når vokset blir kaldt fjernes vokset direkte med et rykk.

Etterbehandling
Prosedyren avsluttes med påføring av pudder eller beroligende olje eller krem. Etter voksing anbefales å vente 24 timer med samleie, dusj, bastue eller solarium. Peeling to ganger i uken hjelper å unngå inngrodde hår og småkviser. Voksing kan gjentas når hårene er 4-5 millimeter lang, dvs. omtrent etter 4 til 6 uker. Som regel betyr Brazilian Waxing at kjønnshår fjernes fullstendig, og dette er også den mest etterspurte varianten.

Fordeler med Brasiliansk voksing
Tidsperioden når huden er glatt er mye lengre i forhold til barbering. Ved regelmessig behandling reduseres antall og tykkelse av hår. Når hårene vokser igjen så er spissen myk og ikke hard som ved barbering.

Bestill online