Juvéderm Filler

Filler Juvederm Haugesund - Conturklinikken

Juvederm “filler” er en fellesbetegnelse på hyaluronbaserte injeksjoner, og har som formål å skulptere ansiktet, fylle ut rynker, øke hudens volum, fukt og smidighet. Det finner flere produsenter av Hyaluronbaserte fillere, og hver serie har produkter til hvert sitt formål. De fleste serier har egne produkter for leppevolum, nasolabialelinjer, ansikts skulptering og gjennompretting av fuktighet.

Vi tilbyr tre forskjellige fillerserie, derav Dermafill, Teosyal og Juvederm. Disse fillerne inneholder ikke-animalsk hyaluronsyre-gele av sukkermolekyler, som binder vann.

Besøk www.dermafill.eu for mer informasjon om dermafill serien.

Hva innebærer en FILLER BEHANDLING?

Konsultasjon foretas alltid før man behandles med FILLER. Her vil en få informasjon om hvilke behandlinger som kan gjøres for å oppnå kundens ønsker. Videre vil en gå gjennom ett infoskjema, selve behandlingen samt tiden etterpå.

Selve behandlingen tar ca 30 min, og det anbefales at man tar det rolig resten av dagen og unngår alkohol, hard trening, solarium og kraftig kulde. Det er viktig å ikke utsette injeksjonsområdene for bakterier, unngå derfor å ta på det behandlede område, og unngå å smøre på krem eller lepomade.

Det er vanlig å bli hoven de tre første dagene etter behandling, der man vil være mest hoven den første dagen. I denne perioden kan det være hensiktsmessig å ta en allergi medisin med antihistamin (Zyrtec). Ellers kan blåmerker forekomme, disse er ufarlige og vil forsvinne innen kort tid.

I noen tilfeller kan det være nødvendig med en oppfølgingskonsultasjon 2 uker etter behandling for eventuell korrigering.

FILLER kan kombineres med Botox-behandling og en medisinsk hudserie samt peeling for å oppnå best mulig resultat.

Før leppebehandlinger gjennomføres, skal det påsmøres en bedøvelseskrem som skal virke i 15 minutter. Hensikten er å «lamme» nervene i leppene før injeksjonen gjennomføres.

Hvor lenge varer FILLER?

Varigheten av en filler-behandling er normalt 4-6 måneder ved leppevolum, mens det ved ansiktsskulptering kan vare opptil 14mnd. Varighet varierer imidlertid fra person til person, hvilke områder i ansiktet som behandles og hvilket produkt som har blitt anvendt. For å opprettholde effekten kan man gjenta injeksjonene før all effekt av den foregående behandlingen er forsvunnet.

Kan alle behandles med FILLER?

I utgangspunktet kan alle behandles med Filler, men følgende behandles ikke:

  • Gravide og ammende
  • Umyndige under 18år
  • De med en hudinfeksjon i det planlagte området
  • De som er allergisk mot noen av ingrediensene i BOTOX Cosmetic (se Felleskatalogen for ingredienser).
  • De som har hatt en allergisk reaksjon på andre botulinum toxin produkter
  • som Azzalure eller Dysport.

Før behandling med FILLER:

  • Optimalt bør kosttilskudd og Paracet unngås 2 uker før behandling med FILLER
  • Unngå Ibux og alkohol 2 dager før behandling med FILLER
  • Hvis mulig, kom til salongen med ett rent, nyvasket ansikt
Bestill online