Medisinske behandlinger

Blink Beauty Clinic har også kosmetisk sykepleier og medisinsk ansvarlig lege.

Blink Beauty Clinic medisinske behandlinger.

  • Tattoveringsfjerning
  • Botox
  • Fillers
  • Øyelokksplastikk/ Blefaroplastikk – Slipp kirurgi
  • Fjerne føflekker ( vær først sikker på at de ikke er malinge )
  • Fjerne Acnearr
  • Fjerne vorter, fibromer, lipomer, xantalasmer, hyperpigmentering
  • HappyLift™  ansiktsløftning med tråd – Slipp kirurgi

SPHEROFILL D

Er en radiofrekvens-maskin som har en teknologi som genererer kald plasma lys-energi. Denne plasma energien gir en intens lysenergi som dannes ved en viss lang bølgelengde (radiofrekvens).
Denne kalde plasmaenergien er i stand til å ”fordampe” bort det øverste hudlag og på denne måten løse de fleste hud problemer på en skånsom og effektiv måte og med svært gode resultater.
Behandlingen gir en øyeblikkelig retraksjon (sammentrekning) av hudvevet, og setter i gang en reorganisering av dermis.

Hva er HappyLift™  ansiktsløftning med tråd – Slipp kirurgi
Blink Beauty Clinic sin lege utfører HappyLift.
Trådløft er den optimale behandlingen for menn og kvinner som søker en vedvarende ansiktsløftning uten å måtte ty til kirurgi med lang rekonvalensenstid.

Trådløft innebærer en trygg, anerkjent og skånsom behandling hvor huden i ansiktet umiddelbart løftes og blir strammere, helt uten synlige arr. Huden løftes ved hjelp av svært tynne tråder (tynnere enn et hårstrå) som legges i hudens mellomste lag, der hvor kollagenproduksjonen foregår.  Behandlingen utføres kun av spesialtrent lege.

Blefraroplastikk ( øyelokkplastikk )

Blink Beauty Clinic sin lege utfører blefaroplastik ( øyelokkplastikk )
Her kan man minske hudfolden over og under oyet uyen og skjære. Fordelen med dett er at man ikke får arrdannelsen, ingen blødningsrisiko og ingen irreversible skader.

Tattoveringsfjerning

Blink Beauty Clinic sin lege utfører fjerning av tattoovering.
Mye mer effektiv en laser, som bringer blekket med i blodbanene og kan lagre seg i renselses organene våre. Som dette tilsier, er det mulig å fjerne de fleste tattoveringer uten at fargestoffet løses opp i dermis og fraktes med blodstrømmen, slik man VET skjer ved fjerning av tattovering med laser.
Her vil du merke at blekket “faller” av.
Det er oft nok med 1-2 behandlinger.

Terapeuten og samtidig eiern som står bak konseptet Blink Beauty Clinic er Trude Simensen. Trude har en arbeidserfaring på over 11 år i skjønnhetsbransjen og setter stor pris på kvalitet når det gjelder behandlinger og ikke minst kundeservice. Trude underviser og i Blink Lash Academy.