Vippeextension

vippeextension blinkbeautyclinicBlink Beauty Clinic er glade for å ha fornøyde kunder slik som Karoline Berget «Fotballfrue», Lene Orvik og Marianne Jamtegård.

Blink lashes legges  med forskjellig lengde, tykkelse og fylde på de naturlige øyevippene. Vippene er syntetiske og er laget av fiber og polyester tråd-lignende materialer. De festes på egne vipper og ikke på hud, så det er liten fare for allergiske reaksjoner.

Blink Beauty Clinic Vippeextensions gir lengde, tykkelse og fylde til naturlige øyevipper. Hver enkelt vippe blir forlenget med enten individuelle eller fler ( volumvipper ) .

Vi bruker de beste produktene som er på markedet. BLINK Lash Stylist & Care er fra Korea, og det er der vippeexstensions opprinnelig kommer fra. Blink Lash er i over 72 land.
Blink Beauty Clinic sine vipper kommer i ulike lengder, farger tykkelser og former. Man kan sove, dusje og bade som vanlig.

Det som skiller seg fra de gammeldagse punkt og remse vippene, er at disse vippene blir satt på den originale vippen. Limet som brukes for å feste vippene er kirurgisk-grade.

Prosedyren for å feste extensions tar i gjennomsnitt en og en halv til to timer for et komplett nytt sett med vippe-extension. Det varierer hvor mange vipper som kan settes på etter hvor mange vipper man i utgangspunktet har. I snitt kan vi anslå om lag 80-100 vipper per øye.

Blink Beauty Clinic sine vippeexstensions kan vare fra to uker til to måneder, avhengig av syklus av hårvekst. Folk flest velger sorte vipper, men vi har også  Blink lashexstensions i alle regnbuens farger, som bla brun, rød, grønn og lilla.

Vippeextensions har eksistert siden slutten av 1990-tallet, og oppsto i Korea.
Vippeexstension brukes av fashion modeller og kjendiser i Hollywood, men siden tidlig på 2000-tallet, har mange salonger tilbudt denne tjenesten.

Eyelashexstensions blir ofte referert til som «naturlig lash extensions, eyelashexstention, vippe exstension» og ser langt mer naturlig ut, varer lenger og kreve høyere priser enn remser med vipper.

Håret vokser ut og slik som resten på vår kropp, faller de naturlig av, og dermed faller den falske vippen med det.

Vanligvis kan kun autoriserte hudpleiere, kosmetologer, eller sykepleiere lovlig og forsvarlig utføre denne tjenesten på klienter. Prisene er som regel avhengig av hvor lenge terapautene har praktisert, og hvilken erfaring de har.

Klassisk lashextensions:

Lashexstensions ble presentert i korea tidlig på 2000 tallet. Det er ett og ett hårstå av fineste kvalitet som limes med kirurgisk og spesialtilpasset lim på ett og ett naturlig øyenvippehår. Et fullt sett festes ca 70 til 100 syntetiske øyenvipper til hvert øye.

XD VIPPEEXTENSION / VOLUMVIPPER

Dette er lashexstensions med fler ultralette og tynnere syntetiske vipper,  slik at man kunne feste flere syntetiske vippehår sammen på det naturlige vippehåret uten at det blir for tungt for det naturlige håret.
«viftene» som lages har sitt helt egene design skapt av hver enkelt Blink Lash Stylist.  Disse viftene må ALDRI sammenlignes med punktvipper da punktvippene er laget ferdig (ofte med en knute ved roten) som en vifte på forhånd, mens disse teknikkene er 100% rent håndarbeid og kunstverk skapt i øyeblikket hvor arbeidet utføres. Om du ønsker en tett mørk look er denne rett for deg.

MIXED COMBINATION.

Er en kombinasjon av de to øvrige klassisk og volum. Da bygger vi først opp en klassisk mal og så fyller vi inn med volum. Her kan vi skreddersy det som passer best for dine viper.

Trude Simensen har jobbet med dette siden 2005, da det kom til Norge, så vi har mye erfaring med hva som er bra av produkter.

Det anbefales å forhøre seg med tidligere kunder og referanser før man tar en slik behandling. Dessverre er det her slik som i andre bransjer, at ufaglærte gjør behandling, og da dessverre kan gjøre en del feil, slik at man kan bli skremt.

Bestill online